Όροι χρήσης mpomponieres24

Όροι Χρήσης Ιστότοπου

Όλα τα περιεχόμενα του site (κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες και λογισμικό) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της Anesis και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων & Συναλλαγών

Συλλογή & Χρήση Προσωπικών Στοιχείων:
Τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ) καθώς και των δεδομένων των συναλλαγών των χρηστών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Τα παραπάνω στοιχεία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το mpomponieres24 με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ασφάλεια Συναλλαγών:
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του mpomponieres24 διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Δωρεάν μεταφορικά

Το mpomponieres24 ευχαριστώντας τους πελάτες του που το αναδείξανε ως ένα από τα μεγαλύτερα site της Ελλάδας προσφέρει δωρεάν τα μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 90 ευρώ με μία προϋπόθεση, το δέμα να είναι έως και 14 κιλά. Ογκομετρικά ή σε βάρος. Αν το δέμα ξεπερνάει τα 14 κιλά μοιραζόμαστε την έξτρα χρέωση.
Προϋπόθεση για τη δωρεάν μεταφορά είναι η εξόφληση των προϊόντων πριν την παράδοση τους. Τα δέματα για τις δυσπρόσιτες περιοχές και όσα η αποστολή τους γίνετε με μεταφορική ο πελάτης τα παραλαμβάνει ο ίδιος από το πλησιέστερο κατάστημα της κούριερ ή της μεταφορικής εταιρίας .

Η μεταφορά θα γίνετε μέσω κούριερ SPEEDEX και Μεταφορική Άργος, ενώ στις έτοιμες μπομπονιέρες ή για λόγους όγκου και βάρους με μεταφορικές εταιρίες (φορτηγά), διότι το κόστος με τις κούριερ ή το ταχυδρομείο είναι πολύ υψηλό συνήθως.

 

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους εξής τρόπους:

Ηλεκτρονική παραγγελία μέσα από το mpomponieres24.gr

Τηλεφωνικά στο 2411-103075 και -74 εργάσιμες ώρες και ημέρες:

08:30 – 17:00 Καθημερινά ,

09:00 – 13:00 Σάββατο

Με e-mail στο mpomponieres24.gr@gmail.com ή καλώντας στο 2411 103074 – 75 και αναφέροντας το/τους κωδικό/ους κάθε προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας. Το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

 

Τρόποι Αποστολής

Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται με Αντικαταβολή εντός 1-3 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Σε περίπτωση έλλειψης ή εξάντλησης αποθεμάτων, προηγείται πάντα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη.

Η μεταφορά γίνεται με:

Μεταφορική Άργος ή SPEEDEX.
Θα ενημερώνεστε για το κόστος μεταφοράς πριν την αποστολή.
Με ταχυδρομείο.
Με μεταφορική της αρεσκείας σας.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές σε (εμπορεύματα) διάστημα 15 ημερών από την ημ/νία αγοράς μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη όταν τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχετε αλλοιώσει τη συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη πληρωμής. Δεν γίνονται επιστροφές σε (προϊόντα) ειδικές παραγγελίες (μπομπονιέρες κτλ).

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, μπορείτε να το επιστρέψετε για αντικατάσταση με το ίδιο ή αντίστοιχο, με δικαίωμα επιστροφής του αντίστοιχου χρηματικού ποσού. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο mpomponieres24.gr@gmail.com ή καλέστε μας στο 2411 103075 για να μιλήσετε απευθείας με κάποιον εκπρόσωπο μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mpomponieres24.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.

 

Μενού